Error running Rasa X with existing (and working) project

Hello,

I’ve installed Rasa and Rasa-X with pip in a Python3.7-Conda-Environment. This are the versions I’ve installed:

rasa 1.10.8 rasa-sdk 1.10.2 rasa-x 0.32.2

Rasa is working fine and i’ve made a chatbot and connected him with RocketChat. Now I wanted to make the Bot better using Rasa-X. If I use Rasa-X on a newly created Rasa Project, it works fine. But if I try to run Rasa-X in my existing Rasa Project, I get the following error:

Traceback (most recent call last):
  File "/opt/anaconda3/envs/rasaEnv/lib/python3.7/site-packages/rasa/cli/x.py", line 431, in run_locally
    args, project_path, args.data, token=rasa_x_token, config_path=config_path
  File "/opt/anaconda3/envs/rasaEnv/lib/python3.7/site-packages/rasax/community/local.py", line 211, in main
    project_path, data_path, session, args.port, config_path
  File "/opt/anaconda3/envs/rasaEnv/lib/python3.7/site-packages/rasax/community/local.py", line 165, in _initialize_with_local_data
    project_path, data_path, session, config_path=config_path
  File "uvloop/loop.pyx", line 1456, in uvloop.loop.Loop.run_until_complete
  File "/opt/anaconda3/envs/rasaEnv/lib/python3.7/site-packages/rasax/community/initialise.py", line 312, in inject_files_from_disk
    username,
  File "/opt/anaconda3/envs/rasaEnv/lib/python3.7/site-packages/rasax/community/initialise.py", line 159, in inject_domain
    should_dump_domain=False,
  File "/opt/anaconda3/envs/rasaEnv/lib/python3.7/site-packages/rasax/community/services/domain_service.py", line 140, in validate_and_store_domain_yaml
    self.store_domain(cleaned, project_id, username, path, store_responses)
  File "/opt/anaconda3/envs/rasaEnv/lib/python3.7/site-packages/rasax/community/services/domain_service.py", line 60, in store_domain
    domain, have_responses_been_edited, project_id, store_responses, username
  File "/opt/anaconda3/envs/rasaEnv/lib/python3.7/site-packages/rasax/community/services/domain_service.py", line 99, in _responses
    domain, username, project_id, have_responses_been_edited
  File "/opt/anaconda3/envs/rasaEnv/lib/python3.7/site-packages/rasax/community/services/domain_service.py", line 831, in _create_responses_from_domain_dict
    for response_name, response_as_list in responses.items()
  File "/opt/anaconda3/envs/rasaEnv/lib/python3.7/site-packages/rasax/community/services/domain_service.py", line 832, in <listcomp>
    for response in response_as_list
AttributeError: 'list' object has no attribute 'strip'

Sorry, something went wrong (see error above). Make sure to start Rasa X with valid data and valid domain and config files. Please, also check any warnings that popped up.
If you need help fixing the issue visit our forum: https://forum.rasa.com/.

(Here I interrupted it with Ctrl+c)


^CGoodbye 👋
Goodbye 👋
Exception ignored in: <Finalize object, dead>
Traceback (most recent call last):
  File "/opt/anaconda3/envs/rasaEnv/lib/python3.7/multiprocessing/util.py", line 201, in __call__
  File "/opt/anaconda3/envs/rasaEnv/lib/python3.7/multiprocessing/heap.py", line 214, in free
TypeError: 'NoneType' object is not callable
Exception ignored in: <Finalize object, dead>
Traceback (most recent call last):
  File "/opt/anaconda3/envs/rasaEnv/lib/python3.7/multiprocessing/util.py", line 201, in __call__
  File "/opt/anaconda3/envs/rasaEnv/lib/python3.7/multiprocessing/heap.py", line 214, in free
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'getpid'
Exception ignored in: <Finalize object, dead>
Traceback (most recent call last):
  File "/opt/anaconda3/envs/rasaEnv/lib/python3.7/multiprocessing/util.py", line 201, in __call__
  File "/opt/anaconda3/envs/rasaEnv/lib/python3.7/multiprocessing/heap.py", line 214, in free
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'getpid'
Exception ignored in: <Finalize object, dead>
Traceback (most recent call last):
  File "/opt/anaconda3/envs/rasaEnv/lib/python3.7/multiprocessing/util.py", line 201, in __call__
  File "/opt/anaconda3/envs/rasaEnv/lib/python3.7/multiprocessing/heap.py", line 214, in free
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'getpid'

Has someone an idea why it isn’t working on my existing project? (And yes, the project is working fine using Rasa)