There are no entities

Hello, I’ve always shown here that there are no entities, but the intent is identifiable. My config.xml configuration file is as follows:

               language: ch
        pipeline:
          - name: HFTransformersNLP
            model_name: "bert"
            model_weights: "bert-base-chinese"
          - name: LanguageModelTokenizer
          - name: LanguageModelFeaturizer
          - name: LexicalSyntacticFeaturizer
          - name: CRFEntityExtractor
          - name: EntitySynonymMapper
          - name: DIETClassifier
            epochs: 200

        policies:
          - name: AugmentedMemoizationPolicy

          - name: TEDPolicy
            epochs: 100
            featurizer:
              - name: MaxHistoryTrackerFeaturizer
                max_history: 5
                state_featurizer:
                  - name: BinarySingleStateFeaturizer


          - name: FallbackPolicy
            fallback_action_name: 'action_default_fallback'
            nlu_threshold: 0.5
            core_threshold: 0.3
            ambiguity_threshold: 0.1

          - name: MappingPolicy
display problem
? Your input -> 牙龈出血有哪些病导致
? Your NLU model classified '牙龈出血有哪些病导致' with intent 'search_disease' and there are no entities, is this correct?  No
? What intent is it?  1.00 search_disease
? Please mark the entities using [value](type) notation [牙龈出血](symptom)有哪些病导致
------
Chat History

 #    Bot                                                   You
───────────────────────────────────────────────────────────────────────
 1    action_listen
───────────────────────────────────────────────────────────────────────
 2                                     [牙龈出血](symptom)有哪些病导致
                                           intent: search_disease 1.00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────
 3    slot{"symptom": "牙龈出血"}


Current slots:
        disease: None, symptom: 牙龈出血, dept: None, drug: None, food: None, sure: None, pre_disease: None, session_started_metadata: None

------
? The bot wants to run 'action_search_disease', correct?  Yes

Can you rephrase your question? Looks like once you annotated the entities, they were correctly picked up and put in the slot. Is your question about the fact that your model did not identify the entities the first time?