Training core data

Hi,

I have been trying to train a model but am consistently getting the error below

Traceback (most recent call last): File “/home/xmplar/anaconda3/envs/rasa2_server/bin/rasa”, line 8, in sys.exit(main()) File “/home/xmplar/anaconda3/envs/rasa2_server/lib/python3.6/site-packages/rasa/main.py”, line 116, in main cmdline_arguments.func(cmdline_arguments) File “/home/xmplar/anaconda3/envs/rasa2_server/lib/python3.6/site-packages/rasa/cli/train.py”, line 90, in train nlu_additional_arguments=extract_nlu_additional_arguments(args), File “/home/xmplar/anaconda3/envs/rasa2_server/lib/python3.6/site-packages/rasa/train.py”, line 55, in train loop, File “/home/xmplar/anaconda3/envs/rasa2_server/lib/python3.6/site-packages/rasa/utils/common.py”, line 308, in run_in_loop result = loop.run_until_complete(f) File “uvloop/loop.pyx”, line 1456, in uvloop.loop.Loop.run_until_complete File “/home/xmplar/anaconda3/envs/rasa2_server/lib/python3.6/site-packages/rasa/train.py”, line 110, in train_async nlu_additional_arguments=nlu_additional_arguments, File “/home/xmplar/anaconda3/envs/rasa2_server/lib/python3.6/site-packages/rasa/train.py”, line 207, in _train_async_internal old_model_zip_path=old_model, File “/home/xmplar/anaconda3/envs/rasa2_server/lib/python3.6/site-packages/rasa/train.py”, line 263, in _do_training or _interpreter_from_previous_model(old_model_zip_path), File “/home/xmplar/anaconda3/envs/rasa2_server/lib/python3.6/site-packages/rasa/train.py”, line 409, in _train_core_with_validated_data interpreter=interpreter, File “/home/xmplar/anaconda3/envs/rasa2_server/lib/python3.6/site-packages/rasa/core/train.py”, line 44, in train policies = config.load(policy_config) File “/home/xmplar/anaconda3/envs/rasa2_server/lib/python3.6/site-packages/rasa/core/config.py”, line 56, in load return PolicyEnsemble.from_dict(config_data) File “/home/xmplar/anaconda3/envs/rasa2_server/lib/python3.6/site-packages/rasa/core/policies/ensemble.py”, line 348, in from_dict if policy.get(“featurizer”): AttributeError: ‘str’ object has no attribute ‘get’

Can someone help me resolve it.

Thank you in advance. Appreciate it Somiya